Truineer Nieuws melden?

Doe de elfenzoektocht

Een leuke tip voor het hele gezin…. Doe de kerstelfenzoektocht. Verrassend, spannend en plezant.

Er heerst een groot probleem! De kerstster op de Grote Markt van Sint-Truiden blinkt niet. Kerstelf kluns wilt samen met de kindjes opzoek gaan naar het magische woord om de kerstster te laten branden. Gaan jullie door de stad opzoek naar de elfjes die verstopt zijn in de etalage?
Start de zoektocht op de Groenmarkt aan de schaatsverhuur. Hier krijg je voor 2,5 euro per kind een kerstelfenmuts, verdere instructies en een zuurstok. Wanneer je het woord gevonden hebt, eindig je terug op de Groenmarkt. Vertel het magische woord aan onze medewerkers en ontvang een bon voor een heerlijke chocomelk aangeboden door Twenty Two Coffee.
De elfenzoektocht is mogelijk op dezelfde momenten als de openingsuren van de schaatsbaan.