Truineer Nieuws melden?

Als het goed is mag het ook worden gezegd

De BOB-campagne van zaterdag 11 december leverde weinig overtredingen op. 170 van de 177 gecontroleerde chauffeurs waren volledig in orde.

HINGENE – Kasteel d’Ursel is op zoek naar nabestaanden van de behanger van het kasteel: beheerder Koen De Vlieger – EDT – Foto David Legreve

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst RESULTATEN BOB-actie PZ Sint-Truiden Gingelom Nieuwerkerken 11 dec. 2021 170 van de 177 gecontroleerde bestuurders waren volledig in orde! Alcohol en drugs 3x positieve ademtest uur inhouding rijbewijs positieve ademtest uur inhouding rijbewijs positieve ademtest > onmiddellijke intrekking rijbewijs 15 dagen. Onmiddellijke inningen 15 stilstaan en parkeren Processen-verbaal bestuurder voorlopig rijbewijs (model 18), reed in het weekend na 22.00 uur, had geen 'L' op het voertuig en had passagiers, waarvan geen enkel houder is van een rijbewijs meer dan jaar. bestuurder voorlopig rijbewijs (model 36), zonder begeleider.