Truineer Nieuws melden?

Alle niet-dringende zorg twee weken uitgesteld

Mededeling van het Sint-Trudo Ziekenhuis. Alle niet-dringende zorg wordt twee weken uitgesteld. Hier wat er gebeurt met de afspraken vanaf 2 december.

© Rajendra Rasaily
Alle ziekenhuizen hebben van de overheid de opdracht gekregen om alle niet-dringende zorg voor de komende twee weken uit te stellen. We zetten even alles op een rij voor jou:
✅ Op woensdag 1 december gaan alle afspraken voor raadplegingen, onderzoeken en behandelingen door zoals gepland, tenzij ze al eerder geannuleerd werden.
✅ Wat met afspraken vanaf 2 december?
Vandaag, woensdag 1 december, verwachten we verdere toelichting te krijgen vanuit de overheid en zullen hier verder beslissingen in genomen worden in kader van onderstaande punten:
– Alle dringende en noodzakelijke zorg zal behandeld blijven worden.
– Alle lopende (levens)noodzakelijke ingrepen en behandelingen (zoals chemotherapie, dialyse, …) of noodzakelijke revalidatie wordt voortgezet.
– Raadplegingen en niet-chirurgische onderzoeken of behandelingen in dagziekenhuis (endoscopie, oncologie, geriatrie) kunnen blijven doorgaan.
– Niet-dringende zorg met opname in het ziekenhuis wordt uitgesteld.
– Niet-dringende chirurgische ingrepen in het dagziekenhuis worden in de loop van de dag verder geëvalueerd op basis van verdere informatie vanuit de overheid.
👉 In tussentijd vragen we om niet zelf naar het ziekenhuis te bellen in het kader van een specifieke afspraak, zodat onze telefoonlijnen niet overbelast geraken. Indien je geen bericht kreeg, gaat je afspraak door en als je afspraak niet kan doorgaan, nemen we persoonlijk contact met je op.
Kan een afbeelding zijn van , met de tekst Op woensdag 1 december gaan alle afspraken door zoals gepland, tenzij ze al eerder geannuleerd werden. Wat met afspraken vanaf 2 december? Vandaag, woensdag december, verwachten we verdere toelichting te krijgen vanuit de overheid en zullen hier verder beslissingen in genomen worden. We vragen om niet zelf naar het ziekenhuis te bellen in het kader van een specifieke afspraak, zodat onze telefoonlijnen niet overbelast geraken. Indien je geen bericht kreeg, gaat je afspraak door en als je afspraak niet kan doorgaan, nemen we persoonlijk contact met strudo