Truineer Nieuws melden?

35 jaar onafgebroken fiere ARGENTAan

Ze was nog piepjong toen ze zonder veel ervaring de harde mannenwereld van het bankwezen binnenstapte. Intussen draagt ze al 35 jaar de filosofie van Argenta uit. Jeanine Degraef heeft haar bankhart al die tijd op de juiste plaats gehad. “Klanten helpen en eerlijkheid zijn geen loze begrippen”, zo stelt de pittige kantoorhouder van Argenta.

“Ik had het geluk om via mijn eerste job stichter Karel Van Rompuy te leren kennen en hem heel gepassioneerd te horen vertellen over ‘zijn’ Argenta. Waarden als eerlijkheid, transparantie, klantgerichtheid en een win-win situatie voor klanten, kantoren en maatschappij waren zijn, maar ook mijn waarden en dat leek me dan ook op het lijf geschreven. Een vaste benoeming op zak bij het Rekenhof, daarmee stoppen en van nul opstarten in Sint-Truiden stuitte alvast op veel negatieve reacties van het thuisfront want niemand kende Argenta. Het was 1986…

Lees het volledige artikel hier:

Artikel Argenta Degraef