Zaterdag@Stayen: Tienen-Francs Borains

KVK Tienen neemt het zaterdagavond @stayen op tegen het flamboyante team van MR voorzitter Georges-Louis Bouchez Francs Borains.

De Borains spreken vooraf alvast forse taal: na verlies vorige week tegen OL Charleroi wil trainers Dante Brogno een forse reactie tegen Tienen. Hoe? Door te spelen als- en met de mentaliteit van de Vlamingen!

KVK daarentegen heeft er een woelige week opzitten. Alles leek in kannen en kruiken voor een sportief zorgeloos vervolg van het seizoen. Maar het compleet onverwachte vertrek van trainer Spaenhoven (om familiale redenen) gooit alle overhoop.

Deze partij wordt alvast voorbereid door assistenten Dave Laeveren en Ewen Verheyen. Ook postformatietrainer en oud-speler Wouter Hias is aan de staf toegevoegd. Uiteraard bleef ook keeperstrainer Johan Bogaerts op post in de staf. Het nieuwe trainerstrio staat meteen voor een stevige opdracht.

Zaterdag 20/11 om 20u00 @ Stayen: KVK Tienen – R. Francs Borains