Vroege Kerst voor Mia Carnotensis

 

Mia Carnotensis uit Sint-Truiden is de nieuwste winnares van de Schitterende Scanactie van Shop & The City. Zij scande bij Home & Co Pierard en koos voor een dameshorloge van juwelier Willems.

Blijvend juweel

“Shop & The City heeft mij enkele keren moeten bellen, want ik neem niet zomaar de telefoon op. Maar toen ik mijn voicemail beluisterde, heb ik maar snel terug gebeld”, lacht winnares Mia. “Ik heb nog nooit een prijs gewonnen in mijn leven, dus ik was aangenaam verrast! Uiteindelijk heb ik ook niet lang moeten kiezen, want ik wilde het liefst van alles een prijs kiezen waar ik jaren plezier van heb. Ik zag het dameshorloge van Juwelier Willems schitteren in de etalage en was meteen verkocht!”, aldus Mia.

“We zijn blij dat we, als partner van de Schitterende Scanactie, Mia dit mooie dameshorloge hebben kunnen schenken. Het horloge past haar dan ook perfect! Je zag meteen de dankbaarheid in haar ogen en dat is de reden waarom wij graag meedoen met dergelijke loyaliteitsacties van Shop & The City Sint-Truiden”, besluit Erwin Willems van Juwelier Willems.

Nieuwe duo superprijs

Handelaars Agna Smeets van ‘Instituut Sensi’ en Ilse Terneven van ‘Total Hair Concept’, buren op het gezellige Sint-Martenplein, staken de koppen bij elkaar om samen een superprijs te voorzien. En wat voor één!Zij gaan voor een beauty arrangement t.w.v. €750, waarbij de winnaar zich volledig in de watten kan leggen.


Blijven scannen blijft dus de boodschap, want wie weet win jij dan binnenkort deze superprijs!