Vliegende start G-voetbal Sporting Aalst

Na een aarzelende start, mede door Corona, is het G-voetbal bij Sporting Aalst nu volop op gang gekomen. Een mooi initiatief, waarbinnen intussen 14 jongens een 2 meisjes zich vol kunnen uitleven. Nog altijd is iedereen welkom.

Het G-voetbal kent een vliegende start bij Sporting Aalst. Even terug in de (recente) tijd. Na een kennismaking in 2020 gooide Corona nochtans meteen roet in het eten en werd ook deze sport (voorlopig) niet meer mogelijk. Maar begin september kwam een einde aan die lijdensweg en werd het G voetbal seizoen officieel op gang getrapt met het nationale Kickoff tornooi in Mechelen. 25 september ging ook de competie van start.

De trainingen in Aalst worden geven op maandag en woensdag en staan onder leiding van Pascal Hens en Eric Vansimpsen. Afgvaardigden  is Tatiana Swerts, Ann Vermont begeleidt de ploegen.
Ook geïnteresseerd? Je kan  in Aalst drie keer helemaal vrijblijvend en gratis aan de trainingen deelnemen. Daarna betaal je 90 euro lidgeld.
U kunt volgende personen contacteren voor een kennismaking
Pascal Hens 0495/52.39.36
Tatiana Swerts 0479/56.26.84
Vansimpsen Eric 0456/20.74.79
Vermont ann 0456/18.06.49

Kan een afbeelding zijn van 10 mensen, staande mensen en gras