VIDEO – Mercedes Claes & Zn stelt 3 elektrische wagens voor

Claes & Zn stelt drie elektrische modellen voor: de EQA, EQC en EQS. Onze presentatrice Celine Malyster ging een kijkje nemen ter plaatse en ontmoette de nieuwe fleet ambassador Sigrid Baerts.

Claes & Zonen is officieel concessiehouder voor Mercedes-Benz personenwagens en bedrijfsvoertuigen, gerund door de broers Claes die alleen al in Sint-Truiden 100 werknemers in dienst hebben. Intussen is het bedrijf ook internationaal verankerd via de Franse GMS Group. Johnny Claes kijkt vol vertrouwen naar de toekomst die vooral ‘groen’ gekleurd zal zijn, en niet alleen wat wagens betreft. “We zetten al heel wat jaren hard in op Green Mobility en duurzaam ondernemen. Met ruim 1000 zonnepanelen op onze site, publieke laadpalen voor iedereen en vervangfietsen van het Franse merk United Cruiser, groeien we naar een partner in mobiliteit.”