Twee dagen crossplezier dankzij KZLWC

De Truiense wielerclub KZLWC nodigt iedereen met veel liefde voor de koers uit op ons cyclocrossweekend op zaterdag 27 en zondag 28 november. Op het parcours in Bernissem organiseren zij dat weekend maar liefst 19(!) wedstrijden.

© KZLWC
Tijdens het laatste weekend van november voorziet KZLWC twee dagen crossplezier op een uitdagend Haspenhouws parcours.
Fe goan loos in de moos!
Zaterdag kan IEDEREEN (Vergunnning is niet nodig) die wil proeven van het veldrijden deelnemen: Kidsraces tot een Gentlemencross voor iedereen vanaf 18 jaar! Voor de kinderen kan een gewoon kinderfietsje… Maar onder het motto ‘hoe vettiger, hoe prettiger’ raden we toch een MTB of crossfiets aan… Daag je fietsmaten uit Sint-Truiden & omstreken dus uit om het eens te komen proberen op een écht veldritparcours inclusief sfeer, rondespeaker, worst & bier! Inschrijven kan simpelweg via onderstaande link of ter plaatse:
Zondag het échte werk, die dag staat volledig in het teken van de vergunninghouders. Lokale renners en jong geweld uit gans België zullen in de zware Truiense leemgrond strijden voor de overwinning. Kom gerust de nieuwe van Aert of van der Poel al eens in Bernissem checken!
COVIDSAFE WIELERFEEST
Uiteraard organiseert KZLWC deze cross covidsafe. Toeschouwers worden aan de inkom gevraagd hun Covid Safe Ticket te laten zien. Inkom bedraagt op zaterdag 2 euro en op zondag 5 euro (4 euro op vertoon van Cycling Vlaanderen Kaart). Deelnemende renners betalen geen entreegeld.
Fe goan loos in de moos! Tot op de cross!

 

 

Kan een afbeelding zijn van fiets en , met de tekst CYCLING VLAANDEREN VDR BIKES HAL CYCLOCROSS WEEKEND 27 EN 28 NOVEMBER 2021 SINT-TRUIDEN ZATERDAG: Promowedstrijd voor recreanten MTB toegelaten REEKMANS K.Z.L.W.C Agro-Kerkombba Omheining& Gras ZONDAG: Miniemen Aspiranten Nieuwelingen Junioren Meer info via Cycling Vlaanderen 0495515586 49520912 en.claes3840@telenet.be jo.hendrix@telenet.be KZLWC Sporthal Heers B Brecht 0497/392198 3870Heers ergadering