Truineer Nieuws melden?

SLIM-actie levert weinig overtredingen op

Goed nieuws vanwege de politie. De SLIM-actie van  14 november leverde weinig overtredingen op. Van de 469 gecontroleerde bestuurders waren er 458 in orde.Toch waren er ook een paar opvallende feiten.

Een bestuurder negeerde de bevelen van de controlepost en reed voorbij het dispositief zonder te vertragen. Na interceptie door de politiediensten legde de bestuurder een positieve ademtest af. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen en er werd een pv opgesteld voor gevaarlijk rijgedrag

Er werd 1 pv voor drugs in het verkeer (amfetamines en THC) opgesteld. Het rijbewijs van de bestuurder werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

OVERIGE
– 5 OI niet dragen van de veiligheidsgordel
– 1 OI kind niet in een kinderbeveiligingssysteem
– 1 OI keuring voertuig minder dan 1 jaar overschreden
– 1 OI negeren stoplicht
– 3 PVW’s niet kunnen voorleggen geldige verzekering