Politie stelt verder onderzoek in

Twee verdachten van het schietincident in de Love Bar op de Luikersteenweg, aan het kruispunt Borgwormsesteenweg, liggen nog steeds zwaargewond in het ziekenhuis. Intussen loopt het onderzoek verder.

© T. S./Truineer
Mededeling van de politie
In de nacht van zondag 31 oktober op maandag 1 november 2021 kreeg de lokale politie Sint-Truiden – Gingelom – Nieuwerkerken omstreeks middernacht melding van geweerschoten op de Luikersteenweg. Aanleiding betreft een schermutseling in een bar waarbij schoten werden gelost.
De juiste omstandigheden maken deel uit van het verdere opsporingsonderzoek.
Ter plaatse kon één betrokkene worden aangetroffen. Door navolgend onderzoek konden nog drie andere verdachten worden opgespoord en aangehouden. Twee van de verdachten zijn zwaargewond opgenomen in het ziekenhuis. Er is geen sprake van onmiddellijk levensgevaar. Het labo en een ballistisch deskundige kwamen ter plaatse voor sporenonderzoek.
Het onderzoek wordt intussen verdergezet.