Multidisciplinaire kinderpraktijk ‘De Regenboog’ geopend

Vandaag is op de Tongersesteenweg in het medisch centrum Medpoint kinderpraktijk De Regenboog geopend.

Mededeling van de kinderpraktijk

We willen een centrale plek zijn waar ieder kind en gezin terecht kan voor een brede waaier aan hulpvragen. Het is niet altijd eenvoudig om in het grote aanbod van hulpverleners je weg te vinden. Dat probleem willen wij voor je oplossen door verschillende disciplines samen te brengen binnen Kinderpraktijk De Regenboog. Op die manier kunnen we het zorgtraject verbeteren én inkorten. Professionele hulpverlening met korte wachtlijsten en vlotte doorverwijzingen binnen 1 team, dat is onze missie. 

Men kan terecht bij Kinderpraktijk De Regenboog terecht voor zowel diagnostiek als begeleiding. Het team bestaat uit een Pediatrisch Kinesitherapeute, een Psychologisch Consulent, een Vroedvrouw en lactatiekundige, een Acupuncturist en een Podoloog. 

De praktijk is gericht op kinderen van 0 tot 16 jaar, alsook ouders en toekomstige ouders. 

Word je in de nabije toekomst ouder en zit je met wat onzekerheden? Of ben je al een ouder, die wat ondersteuning kan gebruiken bij opvoedingsvragen? Kan je kind hulp gebruiken op motorisch, gezondheids- of emotioneel vlak? Ons team van professionals staat klaar voor jou en je gezin. 

Voor meer informatie kan je terecht op

Home 1

of bij onze zorgverleners:

  • Psychologisch Consulent en praktijkcoördinator – Marlies Sijmons – 0471/57 12 82
  • Vroedvrouw en Lactatiekundige – Emmelien Jacques – 0475/81 12 70 
  • Pediatrisch Kinesitherapeute – Eline Windmolders – 0474/10 09 08 
  • (Laser-)Acupuncturist – Wim Vandebrouck – 0494/41 33 71 
  • Podoloog – Pieter Vanspauwen – 0478/37 22 10