Truineer Nieuws melden?

Landen-Jeuk gestaakt na bewusztijnsverlies Kristof Goessens

De match tussen FC Landen en DH Jeuk is gisteren stilgelegd omdat Kristof Goessens telkens het bewustzijn verloor na een trap op de knie. MUG en ambulance uit Tienen kwamen ter plaatse. De eerste parameters leken gelukkig normaal.

Ploegafgevaardige Francis Aerts van DH Jeuk zag het allemaal gebeuren. Na een duel met Mike Deverdenne zeeg Goessens neer ingevolge een trap op de knie die hard aankwam en een bolletje wierp op het gewricht. Waarschijnlijk door die ‘slag’ draaide Goessens een paar keer weg maar kwam hij gelukkig ook steeds weer bij . Omdat ambulances in de buurt niet beschikbaar leken, was het rekenen op een ambulance en MUG uit Tienen. Het was wel even wachten op die interventie. Daardoor en omdat alle spelers onder de indruk waren,  werd de match definitief gestaakt.