Laadpalen? Truienaar Michel Smeysters biedt ze aan en is specialist

Onze Vlaamse regering lijkt de ambities voor laadpalen bij te stellen. Zo wil Lydia Peeters tegen 2027 iedereen elektrisch, wat volgens berekeningen betekent dat er tegen 2030 maar liefst 150.000 laadpalen nodig zijn in België. Vandaag staan er iets meer dan 8.000 in ons land… Truienaar Michel lijkt zowat de enige in de regio die er al installeert. “Er beweegt heel wat de laatste dagen. Vanaf 2026 moet iedere werkgever elektrische wagens aanschaffen. Statistieken tonen aan dat we ongeveer 1000% extra laadpalen nodig hebben in onze omgeving. Ik ben ook voorlopig één van de enigen in de buurt die het doet. Auto’s gaan meer op elektriciteit rijden. Dat wil zeggen dat de laadinfrastructuur moet volgen. Bel of mail me dan even, we maken gratis een offerte.”

© Michel Smeysters

Verschillende mogelijkheden
“We bieden verschillende opties aan: Parkings van bedrijven zijn ideaal, maar ook gewoon bij jou thuis kunnen we installeren. De uitdaging zal daarbij de binnenstad worden, maar dan is er een goede samenwerking nodig met het stadsbestuur. Heb je als bedrijf een parking of denk je eraan om bij jou thuis nu al een laadpaal te installeren, aarzel niet om ons te contacteren.”

Wat kost een laadpaal?
“Dat hangt van verschillende factoren af zoals de afstand tussen de kast en het laadpunt, grondwerken, het model van laadpunt en de verschillende opties zoals powerboost, powersharing, … Prijzen kunnen gaan van 1500 EUR tot 3500 EUR excl BTW ongeveer.”

De verschillende types
De Copper SB: Voor thuisgebruik en zakelijk.
De Commander 2: Voor thuisgebruik en zakelijk.

 

De Pulsar Plus: Voor thuis gebruik.
Contactgegevens
Michel Smeysters – GSM & e-mail (+32486240126 & michel@smeysters.com)
Michel Smeysters stond eerder al in Truineer.be, toen was hij nog vol actief met zonnepanelen. Iets wat hij nog doet, samen met airco installaties. “We zijn ook erg trots dat we gekozen werden door Thomas Home Graden Inspiration in Hasselt voor de installatie van hun laadpalen.”