Knopen onze provincialers weer aan met winst?

Na een zeer schamel weekend is het de vraag of onze provincialers weer kunnen aanknopen met winst. De coaches kijken er net zoals Philip Heusdens op de foto naar uit. Zepperen-Brustem tegen Achel, Aalst tegen Godsheide en Velm tegen Nieuwerkerken.

© Philip Kevers

Zepperen-Brustem VV moet vol aan de bak tegen Achel, de nummer twee. Vraag is of de ambitieuze fusieploeg het geweer eindelijk weer van schouder kan veranderen. Zal moeten, anders dreigt een heel grijs seizoen.

Velm VV ging afgelopen weekend verrassend onderuit bij Godsheide en krijgt nu de kans die misstap recht te zetten tegen de buren uit Nieuwerkerken. Een match om naar uit te kijken. Bij winst blijft Velm sowieso aan kop.

Sporting Aalst was afgelopen weekend de enige Truiense provincialer die niet verloor maar uiteindelijk wel moest tevreden zijn met een puntje tegen Jeugd Borgloon. Zij moeten nu aan de bak tegen Godsheide, de ploeg die afgelopen weekend verrassend de leider uit Velm een hak zette. Winst zou Aalst zelfs in de buurt van de middenmoot brengen.

Alle matchen worden zondagmiddag gespeeld. Alle drie onze ploegen spelen thuis.