Kledinginzameling Lions Sint-Truiden

Na enkele annulaties wegens de Covid-19 epidemie organiseert Lionsclub Sint-Truiden op Wapenstilstand 11 november haar halfjaarlijkse kledinginzameling in Sint-Truiden, Nieuwerkerken, Gingelom en Zoutleeuw.

© Lions

Reeds meer dan 25 jaren worden met deze opbrengsten verschillende goede doelen in en rond Sint-Truiden gesteund zoals Wiric, Sint-Vincentius en andere verenigingen.

Vanaf 9 uur  worden de zakken opgehaald door Lions leden en jeugdverenigingen. Die zakken mogen gevuld worden met kleding, schoenen, riemen, linnengoed, badkamertextiel en speelgoedknuffels.  Dit wordt dan ook zorgvuldig gesorteerd.  Andere zakken of kartonnen dozen mogen ook gebruikt worden.

Het is ook mogelijk om tijdens het jaar uw kleding te deponeren in een nieuwe Lions kledingcontainer aan de ingang van Wiric Diestersteenweg 59 te Sint-Truiden. Zo bent u zeker dat de gegeven kleding voor de goede doelen van de Lions bestemd zijn.

Ondanks de grote concurrentie van de talrijke kledingcontainers hopen wij op uw steun, waarvoor onze hartelijke dank!

Geen fotobeschrijving beschikbaar.