Judoclub Sint-Truiden blinkt uit op Vlaams Kampioenschap

Tijdens het weekend van 14 en 15 november vond het Vlaams Kampioenschap judo plaats te Nevele, en dit voor de leeftijdscategorie 21 jaar. Judoclub Sint-Truiden pakte zwaar uit en veroverde enkele medailles.

© Judoclub ST

11 Truiense judoka’s konden zich, dankzij het behalen van een podiumplaats op de Provinciale Kampioenschappen ,kwalificeren. Zaterdag behaalden Julie Vanluyten (U15 -48 kg) en Fieke Olemans (U18 -52kg) een gouden medaille. Erland Hendrix (U18 -66 kg) sloot de dag af met een bronzen medaille.

Op zondag werd het aantal medailles nog aangedikt, met een 1ste plaats voor Pieter Vennekens (U15 -46kg) en een 3de plaats voor Amelie Vanderborght (U21 -57kg).

Op 4 en 5 december zullen deze judoka’s een gooi doen naar nieuw eremetaal op het Belgisch Kampioenschap te Herstal.

Ambitie om ook met judo te starten? Raadpleeg dan zeker onze website www.jcsinttruiden.be of kom vrijblijvend langs tijdens één van onze trainingsmomenten op dinsdag of vrijdag in de Trudo-sporthal in Sint-Truiden.