Het mooiste plekje van Velm

Deze voormiddag trok ik er op uit met de fiets. Zoals meestal had ik ook nu mijn camera meegenomen. In Velm kwam ik voorbij één van de mooiste plekjes in de streek, de vijver tegenover woonzorgcentrum Triamant. Toen ik dichterbij kwam zag ik dat het hek open stond, en ik twijfelde of ik zou binnen gaan. De vorige keer, ergens in het voorjaar, werd ik vriendelijk ontvangen door de eigenaar, en ik vermoedde dat hij ook vandaag zou aanwezig zijn. ‘Hallo, is er iemand?, hallo, halloooo’. Er kwam geen antwoord, en ondertussen was ik al tot aan de rand van de vijver gewandeld. De zon zat net verscholen achter de lange rij berkenbomen, en het licht en de weerspiegeling op het water waren prachtig. Dus heb ik toch maar even enkele foto’s genomen van deze mooie plek. Bedankt aan de eigenaar om deze plaats zo mooi en verzorgd te houden.

Tony Tachelet

 

© Tony Tachelet