Truineer Nieuws melden?

Heilige Odulfus uit kapel in Booienhoven gestolen

Afgelopen weekend werd het beeld van Heilige Odulfus gestolen uit de Sint-Odulfuskapel in Booienhoven.

De parochiegemeenschap Sint-Leonardus in Zoutleeuw doet een warme oproep aan de dader(s) om het geweten te laten spreken en het beeld terug te geven aan onze lokale gemeenschap en aan al wie hier meer over weet om contact op te nemen met ons pastoraal team of met Politie Getevallei. De kapel werd door het harde werk en de vrijwillige inzet van vele mensen vorig jaar grondig opgeknapt en werd zo (opnieuw) een plek om te bidden, te rusten en te bezinnen. Vele mensen passeren langs dit kapelletje en konden met hun zorgen terecht bij Sint-Odulfus. Het is dan ook erg te betreuren dat iemand om welke reden dan ook al die mensen dat zou willen afnemen.

 

Kan een afbeelding zijn van buitenshuis en boom

Kan een afbeelding zijn van boom en buitenshuis