Truineer Nieuws melden?

De Roxy krijgt tv-zenders op bezoek

De Roxy kreeg  TV-Plus en TVL over de vloer. Gunter Reniers ontving aan de balie onder meer Katja Retsin. Over een paar dagen te zien op beide zenders.

Gunter Reniers: “Theater De Roxy is weer helemaal klaar om 3 dagen publiek te ontvangen. ‘Eén is geen!’, de nieuwste komedie van Yves Caspar wordt unaniem lovend onthaald! Dan is het natuurlijk plezant om de voorstelling te spelen! Dat ontging ook de regionale zenders en TV-Plus niet. Vrijdag 26/11 zijn Els en ikzelf te gast bij Maarten Cox in ‘Hello Cox’ en in het weekend kan u ons met z’n allen bewonderen in ‘RELAX’ met Katja Retsin op o.a. TV-Limburg! We zullen eens wuiven! Live ziet u ons natuurlijk in een tot in de hoekjes veilige ROXY. Nog geen tickets? Surf snel naar www.deroxy.be! Ontspan je geest – wees voorzichtig maar laat je niet opsluiten!!”