Truineer Nieuws melden?

De roeie camion van Marc staat weer klaar

Een jaar om snel te vergeten was het voor Marc Coppers, de brouwer met de roeie camion. Met een foto van 40 jaar geleden en enkele mooie woorden kondigt hij zijn terugkeer in 2022 aan.

In november 1981 vroeg Gaston of ik ‘even’ wou inspringen en hem een handje wou helpen. Dit is nu 40 jaar geleden en ik ben blijven helpen . De zwarte krullen ben ik ergens onder de baan kwijt geraakt, maar één ding is doorheen de jaren blijven bestaan: de roeie camion .

Een dikke merci aan al mijn klanten voor jullie vertrouwen! 2021 was een pittig jaar, maar dankzij jullie steun kan ik niet wachten om in 2022 mijn camion weer in te kruipen. En daarom hebben we voor elke klant een attentie in de drankenhal.

Ik zou zeggen ‘op naar de volgende 40 jaar’, maar misschien is dat wat te optimistisch.