De Blauwe Vogel opent nieuw reiskantoor in Nieuwpoort

Ondanks alle ‘corona-ellende’, blijft reisbureau De Blauwe Vogel ondernemen en inspireren. Zo openen ze morgen 11/11 hun gloednieuwe reiskantoor in hartje Nieuwpoort, Valkestraat 6. Het succes van de ‘travel corner’ in hun koffiehuisje, waar je terecht kan voor croques, pannenkoeken en meer, bleek zo een succes te zijn, dat ze op zoek moesten naar een nieuwe en grotere locatie.

“We hadden reeds een ‘travel corner’ in Nieuwpoort, in het Blauwe Vogel Koffiehuisje. Maar door het grote succes, werd het daar al snel veel te druk. We moesten dus uitkijken naar een nieuwe locatie én die hebben we gevonden. Ons nieuw reiskantoor ligt in hartje Nieuwpoort stad, op wandelafstand van ons Blauwe Vogel Koffiehuisje”, aldus Trudo Carlier, zaakvoerder van Reisbureau De Blauwe Vogel.

Je kan in het reiskantoor in Nieuwpoort, net zoals in Sint-Truiden, terecht voor info en reservaties, ook zullen er regelmatig infosessies gegeven worden. Voor overige administratieve vragen, blijft Sint-Truiden het aanspreekpunt.

“En uiteraard kan je achterna je nieuwe reis gaan ‘vieren’ met een lekker koffietje, pannenkoek of croque in het Blauwe Vogel Koffiehuisje. Wist je dat we van Luc Bellings een 10/10 voor onze pannenkoek kregen? Ook Feeling Magazine bekroonde ons met ‘lekkerste gebak van de kust'”, glundert een fiere Trudo.

De Blauwe Vogel – reisfamilie Carlier is bijzonder fier op deze realisatie. Ondanks alle corona-ellende, blijven ze ondernemen en inspireren. In juli 2022 verhuizen ze hun hoofdkantoor in Sint-Truiden naar een gloednieuwe pand. Meer info hierover volgt binnenkort.