Truineer Nieuws melden?

VV Zepperen-Brustem verliest met 2-0 van FC Eksel

Nadat Eksel fusieploeg Zepperen-Brustem uit de beker knikkerde, smeerden ze hen nu ook een nederlaag aan in de competitie: 2-0. Eksel zit daarmee in het koppeleton, Zepperen-Brustem wordt verwezen naar de middenmoot. Een verslag.

© KFC Eksel

Zichzelf in voet geschoten

VV Zepperen-Brustem schoot zichzelf al snel in de voeten, daar in Eksel. Dom balverlies leidde in minuut 13 het eerste doelpunt in van Marijn Bertrands. Zepperen-Brustem probeerde de bakens snel te verzetten en kwam ook opzetten.  Maar Ibricic en Deferm, die altijd had moetyen scoren, botsten op goed keeperswerk van thuisgoalie Hermans. De druk van Zepperen-Brustem nam nadien echter af waardoor de 1-0 ook nog bij de rust stond.

Met tien verder

Zepperen-Brustem kwam het gretigst uit de kleedkamer. De thuisploeg rekende op de counter. Maar toen de bezoekers na een rode kaart voor Lannoo met een man minder verder moesten, werd gelijk maken een haast onmogelijke opdracht. Zepperen-Brustem probeerde nog wel, Eksel controleerde makkelijk. Twee minuten voor tijd volgde dan de doodsteek voor de Truiense ploeg.  Karel Bertrands stuurde Ulenaers het laantje in. Die passeerde de keeper, kapte dan nog twee verdedigers uit en legde het leer vervolgens kalmpjes in het mandje.

Doelpunten: 13′ Marijn Bertrands (1-0),  89′ Maxx Ulenaers (2-0)