Vizier op KFC Jeugd Borgloon-Sporting Aalst

Al onze provincialers spelen zondag. Daarbij is de blikvanger de confrontatie tussen Sporting Aalst en Jeugd Borgloon in Borgloon. Een derby waarin voor beide ploegen veel op het spel zat. Kunnen voorzitter Vera America en coach Patric Brugmans net zoals vorige week vieren? We wachten af. Zepperen-Brustem en Velm VV   moeten beiden tegen Hasseltste ploegen, resp. Torpedo en Godsheide.

FC Torpedo Hasselt – Zepperen,-Brustem: heeft Zepperen-Brustem de pijnlijke nederlaag tegen Juve verteerd? Het is de vraag die we onszelf moeten stellen na de zwakke vertoning afgelopen weekend thuis tegen Juve Hasselt. Geen makkelijke opdracht, maar moeilijk gaat ook. Aftrap om 14.30 uur.

K.Godsheide VV-Velm VV: Velm VV is ontstuitbaar,  zo lijkt het, maar zal hier en daar wel nog een keer puntjes laten liggen. Of dat in Godsheide zal gebeuren, durven wij van onze kant te betwijfelen. Philip Heusdens zal zijn team wel weer op en top geconcentreerd aan de aftrap weten te krijgen. Maar je weet nooit. Aftrap om 14.30 uur.

KFC Jeugd Borgloon-Sporting Aalst: ons vizier is gericht op deze match, een derby trouwens, in de kelderverdieping van 3C. Superbelangrijke match voor beide ploegen. Want wie verliest doet een bijzonder slechte zaak. Maar vooral Aalst kan een bijzonder goede zaak doen. De jongste matchen van coach Patrick Brugmans en zijn team indachtig moet ook hier puntengewin mogelijk zijn. Aftrap om 14.30 uur.