Vindt Dylan derde match op rij de weg naar doel?

Zowel familiaal -er is een zoon op komst- als sportief gaat het Dylan Vanwelkenhuysen voor de wind. Uit blessure scoorde hij intussen twee matchen op rij. Staat hij ook een derde keer aan het kanon, morgen tegen Juve Hasselt? Het zou de remonte van zijn club alleszins  ten goede komen. Onze twee andere provincialers, Velm VV en Sporting Aalst spelen al vanavond thuis.

© FB Dylan Vanwelkenhuysen

Zaterdag

Velm VV – Jeugd Borgloon, zaterdag om 19.30 uur: Oftewel de nummer 1 tegen de nummer 14 van de reeks. Velm is geweldig op dreef en moet het kloofje van drie punten met Zwaluw Vechmaal minstens kunnen vasthouden.

Sporting Aalst – SK Meldert, zaterdag om 19.30 uur: Oftewel de nummer 15 tegen de nummer 11. Als Sporting Aalst de stevige prestatie van vorige week uit bij Zwaluw Vechmaal kan herhalen, dan zit er zeker een driepunter in. Een opsteker kan het team van Patrick Brugmans goed gebruiken.

Zondag

Zepperen-Brustem – Juve Hasselt, zondag om 15 uur: Zepperen-Brustem krijgt een uitstekende gelegenheid om na een matige start, mede door de vele blessures, voort te zetten. Mag geen probleem zijn, tegen de nummer 11, ook al zijn er geen makkelijke matchen.