Truineer Nieuws melden?

Verlengingen in Seraing-STVV

Samenvatting van de eerste 90 minuten: STVV het beste van het spel en de kansen, Seraing bijna voor de volle honderd procent efficiënt. 2-2. En dus verlengingen.

In de eerste helft had STVV het betere van het spel en had het ook ook de beste kansen, maar toch stond het bij de rust 1-0. Een goal die er kwam op de counter via Mouandilmadji. Na rusten ging STVV meteen op zoek naar de gelijkmaker. En nog voor het kwartier slaagde het team van Hollerbach erin om haasje over te spelen met de tegenstander. Matsubara benutte een hakje van De Ridder om de rebound binnen te knallen. En Koita (foto), in de diepte gestuurd, werkte na een counter en na het in de luren leggen van een verdediger en de thuisgoalie het leer mooi tegen de netten.1-2.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Op het uur had Hayashi de match helemaal dood moeten doen. Maar Galje redde uitstekend. Seraing van zijn kant, raakte nog nauwelijks in de buurt van Steppe. Hashioka zag een poging maar nipt naast zoeven. Intussen waren we ook al de tien laatste minuten ingegaan. Toch kreeg STVV het deksel nog op de neus. Maziz kon totaal ongehinderd in de zestien het leer gewoon binnen koppen. Zo hingen de bordjes weer gelijk. Was er vijf minuten geen uitstekende Steppe geweest op een poging van goaltjesdief Mikautadze, dan had Seraing het laken ook nog helemaal naar zich toe getrokken. Het bleef echter bij 2-2. Verlengingen dus. Ook dat nog in een al drukke week en in aanloop naar de topper tegen Club Brugge.

Doelpunten

35′ 1-0 Mouandilmadji

53′: 1-1 Matsubara

57′: 1-2 Koita

80′: 2-2 Maziz