Truineer Nieuws melden?

Nieuwbouwproject NST ‘schuins uiver de koster’

In juni startte ‘Sociaal Wonen NST’ de bouw van een nieuwbouwproject in de Kerk- en Vlemingstraat  in Nieuwerkerken. Om het project wat te situeren, schuin tegenover het café Het Kosterhuis. In februari 2022, over vier maanden zeg maar, zullen de mensen kunnen intrekken.

Het project omvat

-1 appartement met 1 slaapkamer

-8 appartementen met 2 slaapkamers

-2 aangepaste appartementen met 2 slaapkamers voor rolstoelgebruikers

-3 duplex-appartementen met 2 slaapkamers

-3 appartementen met 3 slaapkamers

Het project heeft een landelijke look en er is gewerkt met duurzame materialen. Elke huurder beschikt over een eigen buitenruimte en er is een gemeenschappelijke fietsen- en autostalling. We spraken al over de ligging, centraler kan haast niet.