Truineer Nieuws melden?

Morgen Saint Street open voor grote publiek

Morgen, zaterdag, is het zover. Dan opent Saint Street  in het voormalig pand Century. Deze ‘hybride’ citylounge, in twee levels, zal een nieuwe wind doen  waaien op de Grote Markt en een aanwinst zijn voor Haspengouw.

Level ‘Ground Floor’: een hybride citylounge, overdag en ’s avonds

Saint Street zal een nieuwe beleving toevoegen aan de horeca op de Grote Markt van Sint-Truiden. Vanaf  12 uur kan je hier terecht voor een lekker drankje in een hippe loungebar. Daarnaast is de ‘streetfood  kitchen’ doorlopend geopend van 12u00 tot 02u00. We serveren bitesize gerechtjes zoals pulled pork  burgers, rigatone pasta, ‘hillbilly fries’ en dishes to share. Vrijdag- en zaterdagavond zullen ook regelmatig  lokale talenten achter de dj-set plaatsnemen. Avonden zullen afwisselen tussen commerciële-, dance en  R&B muziek. Er zal altijd wat te beleven zijn: wat te denken van een afterwork elke 1ste woensdag van de  maand, een karaoke elke 2de donderdag van de maand en elke 3de vrijdag kan je volledig uit je dak gaan  met de foutste platen van de afgelopen jaren. De muziek zal afwisselen tussen commercieel, dance en R&B.  Saint Street is de one-stop shop voor een onvergetelijk avondje uit.

Level ‘Up’: ‘Game Floor’ en ‘Meeting Room’ met zicht op de Grote Markt

Letterlijk een ‘level’ hoger bevindt zich onze ‘Game Floor’. In deze unieke ruimtes kan je komen poolen,  kickeren, dartsen en tafeltennissen in een lounge sfeer. Feeling lucky? Waag je kans op de bingo’s en de  slotmachine.

Daarnaast beschikt Saint Street over een ruime meeting room met een prachtig uitzicht over de Truiense  Grote Markt. Hier kan men in alle rust vergaderen met de nodige horeca en catering ondersteuning, zelfs  VIP arrangementen zijn mogelijk.