Truineer Nieuws melden?

Meekers Accountants overgenomen door Moore

Meekers Accountants gaat op in Moore. Dat heelft CEO David Meekers Accountants duidelijk gemaakt aan zijn klanten. De dienstverlening wordt zo verder uitgebreid en geoptimaliseerd, David Meekers en zijn personeel maken samen de overstap.

“Door de huidige snelle evolutie is het meer dan ooit van cruciaal belang om een antwoord te kunnen geven op al uw vragen. Om dit te kunnen blijven waarborgen, brengen we u op de hoogte van de integratie van onze activiteiten in Moore. Hierdoor kunnen we u een bredere toekomstgerichte dienstverlening garanderen. Hetgeen perfect past binnen onze eigen visie”, aldus David Meekers.

“Moore is, net als Meekers Accountants, een bedrijf dat de klant centraal stelt. Bovendien is Moore er voor de grote en kleine ondernemingen met hun eigen specifieke noden. Als een compagnon de route begeleidt Moore dagelijks, op basis van persoonlijk overleg, hun vele klanten. De gelijkenis tussen Meekers Accountants en Moore is dus treffend. Vanuit dezelfde klantgerichtheid en de zeer mooie aanvullende dienstverlening is Moore de partner met wie wij graag deze nieuwe lange termijnsamenwerking willen aangaan.”

“Over de continuïteit van onze dienstverlening moet u niet ongerust zijn.  De medewerkers  van Meekers Accountants en ikzelf maken de overstap naar Moore. Uw gebruikelijke contactpersonen blijven dus dezelfde. Dankzij de verbreding van onze diensten halen we meer expertise aan boord en kunnen we u op nog meer vragen een pragmatisch antwoord bieden.”

“Benieuwd naar  onze nieuwe collega’s en welke diensten we vanaf nu bijkomend aanbieden? Neem gerust een kijkje op www.moore.be waar u alvast kan kennismaken met de jarenlange ervaring van Moore op het vlak van accounting & consulting, audit, M&A, tax en legal, strategisch advies en business consulting’, besluit Meekers.