Truineer Nieuws melden?

Maar 1 op 9 voor onze provincialers

Alweer verlies voor Alain Peetermans (foto) en zijn Zepperen-Brustem, deze keer bij Torpedo Hasselt, verrassend verlies van Velm VV bij Godsheiden toch weer een puntje voor Sporting Aalst, nu bij Jeugd Borgloon. Alles samen was het toch wel een pijnlijk weekend voor onze provincialers.

Alain Peetermans
© BB

Torpedo Hasselt – Zepperen-Brustem: 2-1

Zepperen-Brustem lijkt maar niet op dreef te geraken. Door het verlies tegen Torpedo Hasselt is de voeling met de top drie nu helemaal weg. Krijgt Alain Peetermans zijn team snel weer op het rechte spoor? Het zal nodig zijn willen het geen grijs seizoen worden voor deze ambitieuze ploeg.

Komend weekend: Zepperen-Brustem – Achel VV

Godsheide-Velm: 1-0

Dat Velm VV zou gaan verliezen bij het bescheiden Godsheide, had niemand durven voorspellen. Dat topploegen al een keer verliezen tegen de kleintjes hoort natuurlijk wel bij het voetbal en maakt deze sport nu net zo mooi. Voetjes op de grond dus voor de mannen van coach Philip Heusdens. Door deze nederlaag ziet Velm de concurrenten uit Vechmaal weer naderen tot op twee punten.

Komend weekend: Velm VV – Nieuwerkerken VV

Borgloon-Aalst: 0-0

Sporting Aalst verloor alweer niet. Toch zal coach Patrick Brugmans op meer hebben gerekend bij Jeugd Borgloon. Geen van beide ploegen schiet iets op met het gelijkspel. Maar geen van beide ploegen kon ook aanspraak maken op meer. Sporting Aalst houdt drie ploegen achter zich maar de marge blijft bijzonder klein.

Komend weekend: Aalst-Godsheide