Truineer Nieuws melden?

L’Orangerie Duras ook beschikbaar voor verblijf

Naast de rotonde- en de koepelkamer , is ook L’Orangerie – Jardin D’Hiver van het Kasteel van Duras beschikbaar voor bed- en breakfast. De orangerie is werkelijk een goddelijke plek en ligt te midden het groen van park en wijngaard.

Een stralende 19e-eeuwse orangerie in een rustige landelijke tuin omgeven door bos en flora. Word wakker met het geluid van vogels met uitzicht op de wijngaard. Een betoverende oase van rust en vrede in een klein Vlaams dorp genaamd Duras.

Geniet van een ontbijt met verse en lokale producten die zorgvuldig geselecteerd zijn door de gastvrouw en reserveer vrijblijvend een intiem diner bestaande uit drie gangen, de overheerlijke Chardonnay, Auxerrois, Pinot Gris of Riesling geoogst in de wijngaard vlak voor het huis, ‘Gloire de Duras’. Probeer ons huisgemaakt appelbloesem ijs als dessert of kruip gezellig voor de oude stenen open haard met een kopje authentieke Belgische chocolademelk.

Meer info via onderstaande linken

https://www.visitlimburg.be/nl/overnachten/lorangerie

https://hotelandplace.com/nl/hotel/l-39-orangerie-jardin-d-39-hiver

en booking.com

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie