Truineer Nieuws melden?

Huisdierenpaviljoen Sint-Trudo voorjaar klaar

Geen toeval dat het Sint-Trudoziekenhuis vandaag op ‘Werelddierendag’ de bouw van het huisdierenpaviljoen concreet aankondigt. Leentje, een rescuehondje, kwam de plek waar het paviljoen komt alvast een keer inspecteren. Het verhaal hier.

© Sint-Trudoziekenhuis
Dit is Leentje.
Leentje is een rescuehondje dat een gouden mandje vond bij haar baasje Annemie.
Jammer genoeg moest Leentje haar baasje Annemie al eens een tijdje missen, toen zij opgenomen werd in ons ziekenhuis voor haar oncologische behandeling. Dat was voor allebei een moeilijke periode.
Dus op #Werelddierendag komt Leentje graag op inspectie op het binnenplein van ons ziekenhuis. Want hier zal in de komende maanden hard gewerkt worden aan het #huisdierenpaviljoen.
Leentje is heel blij dat dit project er komt, want dan kunnen andere honden en katten in de toekomst op bezoek komen wanneer hun baasje voor langere tijd opgenomen wordt in ons ziekenhuis. Dit bezoekje is zeker voor onze patiënten een enorme steun in de behandeling. Natuurlijk hopen we dat ook de honden en katten zich hier thuis zullen voelen en zo hun baasje minder lang moeten missen.
💚 Dankzij vele sponsors, waaronder Fighters Against Cancer hopen we in het voorjaar van 2022 de eerste pootjes te mogen verwelkomen