Freinetschool in oude muziekschool start op 1 september

De kogel is door de kerk. De Freinetschool die zich in de oude muziekschool wil vestigen kreeg het nieuws dat niks nog hun komst in de weg staat. Op 1 september 2022 zal de school ook daadwerkelijk op die lokatie van start gaan..
Bericht van de Freinetschool
Vanaf nu maken we plannen voor de renovatie, schrijven we een pedagogisch project uit, zoeken we materialen bij elkaar en beginnen we de 100 andere dingen op ons lijstje af te vinken.
Het hele pad dat we afleggen tot 1 september 2022, het moment waarop we écht zullen starten met onze school, zal te volgen zijn via dit kanaal. https://www.facebook.com/Nieuwe-Freinetschool-ruime-omgeving-Sint-Truiden-109586661190203
Onze eerste taak: op zoek gaan naar een datum om met de buurt te overleggen. We willen jullie ‘buitensporig graag’ ontmoeten, vragen en bezorgdheden uitwisselen en luisteren naar jullie verhalen. Want dit is ons vertrekpunt: een geslaagd buurtproject.