Truineer Nieuws melden?

Johan Martens en Sofie Flach nemen Bistro11 over

Johan Martens en Sofie Flach worden de nieuwe uitbaters van Bistro 11. Ze mikken op midden november om te openen. Beide Truienaars, met  ervaring in de horeca, zien daarmee een droom in vervulling gaan. Een gesprek.

.

© Instagram Johan Martens

“Sinds we kunnen en mogen werken, zijn we actief in de horeca”, vertellen Johan en Sofie Flach. “Sommige mensen zullen ons wel kennen van Brasserie ‘De Markt’ en Grand Café ‘Stayen’. Dat hebben we altijd met hart en ziel gedaan. Maar het was onze droom om ooit zelf iets te beginnen. Die droom zien we nu in vervulling gaan met de overname van Bistro 11. Het is de bedoeling om half november te openen.”

Een steengoede zaak

Johan en Sofie willen niet veel veranderen aan het concept van Bistro 11. “Zou zonde zijn, want het was een steengoede zaak. En zo’n succesformule ingrijpend wijzigen, zou niet slim zijn. W willen op dat elan doorgaan en het ganse concept bewaren. Vandaar dat we ook de naam van de zaak zullen bewaren. Onze ervaring zal ons helpen. En het personeel dat ons zal komen vervoegen zal daar helemaal in meegaan. Wij gaan er samen vol voor.”

Team Truineer wenst Sofie en Johan alvast heel veel succes en een mooie toekomst toe.