Truineer Nieuws melden?

‘Hier is duidelijk iets aan de hand’

Opmerkelijk bericht van drankencenter Ad Fundum aan de Zepperenweg 7. Zij hebben een vermoeden dat er aan de voorkant van hun pand een fietsenbende aan het werk is.  Want blijkbaar worden er gestolen fietsen gedponeerd en opgehaald. Ze vragen dit bericht zoveel mogelijk te delen. Hier meer.

© Ad fundum

Bericht Ad Fundum

Gisteren werd deze kinderfiets gestolen in de bewaakte fietsenstalling van de het atheneum in de Tichelrijlaan. Even later werd hij bij ons aan de voorkant geplaatst, Zepperenweg 7. ( nog steeds op slot)
Gisteren namiddag werd hij dan opgehaald door de vermoedelijke dader.

Vandaag is er op dezelfde plek opnieuw een fiets geplaatst, vermoedelijk ook gestolen en ook die werd even later opnieuw opgehaald door iemand.

Het lijkt om een georganiseerde bende te gaan.

Wie heeft deze fiets gezien? Zijn er nog mensen die hun fiets kwijt zijn, of die gestolen is uit de fietsenstalling?