Truineer Nieuws melden?

Het verhaal van de dag komt van Fruitsnacks BVBA

Fruitsnacks BVBA doneert 3500 euro aan Make-A-Wish. Maar het verhaal dat erachter zit is nog zoveel mooier. Een verhaal van appelen en peren, van wensbomen en wensgezinnen en van wens-plukdagen. Absoluut het lezen waard.

© Fruitsnacks
Bericht van Fruitsnacks
In de weekends van 4, 5, 11 en 12 september mochten we 15 kinderen verwelkomen in het wensbos van Fruitsnacks!
Plukdagen in plaats van één plukdag en een programma per gezin om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen. Het was dus een plukdag die anders was dan de vorige jaren, maar daarom niet minder speciaal. Wat hebben wij en alle gezinnen hiervan genoten!! De Fruitsnacks-familie steunt al vele jaren Make-A-Wish Belgium-Vlaanderen! Kinderen die hun Make-A-Wish-wens in vervulling zien gaan krijgen bij Fruitsnacks hun eigen wensboom.
Ondergedompeld in het fruit


Wij zorgen dan vanaf april elke maand voor een leuke mail met het nieuws uit het wensbos en foto’s of video’s van hun eigen wensboom. De kinderen kunnen dus elke maand zien hoe hun appels of peren groeien. Wanneer het eindelijk tijd is om de boompjes te oogsten, mogen de kinderen dat helemaal zelf doen! We nodigen ze persoonlijk uit bij Fruitsnacks, waar ze helemaal ondergedompeld worden in de wereld van Fruitsnacks en de fruitteelt. Onze plukdag start met een rondleiding op het bedrijf. Daarna gaan we naar de boomgaard waar ze van Roel en Karel de uitleg kregen van de plukkorf en hoe ze nu net hun peren moeten plukken. Zowel de kinderen als de ouders hebben hard gewerkt en zich van hun lenigste kant laten zien om toch maar alle peren van hun boompje te kunnen plukken.
Eén familie
Zat de plukdag er dan op? Nee hoor, we gingen ook nog op bezoek bij natuur-en belevingsboerderij Hoeve op den Mierhoop en zorgboerderij Snoetjes & toetjes. Zij hebben hun deuren wagenwijd opengezet voor de kinderen om ze ook nog wat knuffeltijd met heel wat dieren te bezorgen.  Onze fruitbomen, die zijn heel goed geplukt door alle kinderen, mama’s en papa’s!Wij hebben die dag heel wat blije gezichten mogen zien, wat ons enorm veel plezier doet!  De kinderen die we die dag hebben mogen ontmoeten hebben een plaatsje gekregen in ons hart  en zijn een deel van onze Fruitsnacks-familie geworden. Ze zijn dan ook altijd terug welkom om ons eens te bezoeken!
Een organisatie zoals Make-A-Wish Belgium-Vlaanderen blijven we graag steunen, zodat zij nog heel veel wensen kunnen vervullen. We hebben dan ook met veel plezier op de laatste plukdag van dit jaar een cheque van 𝟑𝟓𝟎𝟎 𝐞𝐮𝐫𝐨   overhandigd aan Britt Van Marsenille (Britt Met Twee Tees), meter van Make-A-Wish Belgium-Vlaanderen. Wij kijken al ontzettend hard uit naar de volgende editie van onze plukdag.
Wil jij ook een bijdrage leveren aan de kinderen van Make-A-Wish? Ga dan naar de volgende link: https://www.makeawish.be/doneren/
Met fruitige groeten,
Karel, Heidi, Roel en de Fruitsnacks-familie