Truineer Nieuws melden?

Zondag 17 oktober supercarevent Haspengouw Tour

Morgen zondag organiseert AB Events de 9de editie van de Haspengouw Tour, het grootste supercarevent van deze organisatie. Vanaf 9 uur worden de deelnemers ontvangen op de Grote Markt. Vanaf 10.15 uur start de rit. Nick Strauven licht toe.

“AB Events is sinds 2013 actief in het organiseren van exclusieve supercarevents. Wij focussen ons op een bovengemiddeld cliënteel, waarbij iedereen deelneemt met de eigen wagen. Kenmerkende elementen voor onze events zijn adembenemende routes, exclusieve en gelimiteerde locaties, gecombineerd met kwalitatieve gastronomie. AB Events organiseert jaarlijks een tiental supercarevents. Van België tot Monaco, Saint-Tropez alsook Toscane mag niet ontbreken.”
Image.jpeg
“Ons grootste supercarevent is de Haspengouw Tour. Die vindt die plaats op zondag 17/10, dit weekend dus.  Normaal gezien vindt deze elk jaar plaats op de eerste zondag van mei. Spijtig genoeg heeft de pandemie ervoor gezorgd dat het nu in het najaar valt.”
Image.jpeg
“Gezien wij 3 vrienden uit Sint-Truiden zijn, en trots zijn op onze streek, starten we om 9u op de Grote Markt. Vanaf 9u ontvangen we de eerste deelnemers. Van 9u tot 10u genieten ze van een ontbijt. 10u15 starten de eerste deelnemers de tour naar een lunchlocatie de Ardennen.  Eindigen doen we in “Het Goed van Gothem” waar we onze deelnemers verwennen met een apereau en een champagnebar. 16u45 komen de eerste deelnemers aan.  We hebben een 100-tal exclusieve bolides. Autoliefhebbers zijn allen welkom op start en eindlocatie van onze 9de editie.”
Image.jpeg