Hasp-O Zepperen mobiliseert

Hasp-O Zepperen roept iedereen in Zepperen op om maandag 25 oktober op drie lokaties en in groen en wit samen te komen om zo de jury te overtuigen dat de school de Strafste School van Vlaanderen is.

Eind vorig schooljaar schreef Ludivine Thijs, leerling van de  school, Hasp-O Zeperen in voor de wedstrijd Strafste School van Vlaanderen. Ze deed dit zonder medeweten van directie of leerkrachten. “Begin september contacteerde radiozender MNM ons met de vraag of wij hiervan op de hoogte waren en of we het zagen zitten om deel te nemen. Hierop konden we natuurlijk geen neen zeggen, Ludivine gaf ons immers een ongelooflijk compliment.  Zo ging de bal aan het rollen en werden we enkele weken later geselecteerd als één van de vijftien finalisten”, luidt het vanuit de school./.

“Op maandag 25 oktober om 10u15 brengen de juryleden, waaronder de BV’s Nour en Fatma (TikTok), een bezoek aan Hasp-O Zepperen. In 50 minuten tijd moeten we hen ervan overtuigen dat wij de Strafste School zijn. Hiervoor organiseren we onze eigen Ronde van Hasp-O Zepperen waarin de jury op de fiets en de step door onze school geleid zal worden. Tijdens deze rit laten we zien waarvoor wij als school staan en proberen we hen op allerlei manieren te verrassen.”

“Als we winnen, krijgen we op vrijdag 29 oktober het bezoek van Bazart, Metejoor en Grace, die voor onze leerlingen komen optreden. Of we de wedstrijd nu winnen of niet, het wordt voor de hele school ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring.”

“Graag doen we ook nog een oproep in Zepperen! We willen de BV’s een echt warm Zeppers welkom geven, daarom zullen we de juryleden opwachten aan het begin van de Driesstraat. Onder escorte zullen ze in een colonne van wagens naar de school worden begeleid. Op verschillende plaatsen binnen dit traject willen we graag een bende supporters (graag in de kleuren van onze school, nl. GROEN & WIT) hebben staan die de MNM-juryleden aanmoedigen. We willen via deze weg ook duidelijk laten zien dat het ganse dorp Zepperen betrokken is. Tijdens dit traject wordt ook alles gefilmd door de VRT-ploeg van MNM! Je mag dus zeker je eigen vlag of logo meebrengen om te wapperen, zolang je de link legt met onze school, nl. het groen en wit.”

Ben jij van Zepperen en wil jij de juryleden een hartelijk welkom bezorgen? Kom dan op 25/10 tussen 9u45 en 10u15 supporteren op 3 verschillende plaatsen in het groen & wit…

  • T-splitsing (Sint-Genovevaplein – Zepperen-Dorp)
  • Aan het monument (Begin D’Oyestraat)
  • T-splitsing (D’Oyestraat – Kasteelstraat)