VIDEO – Griezelweekend in de Cosmo en Saint Street

Het komende halloweenweekend zal niet onopgemerkt voorbijgaan. Na de vele initiatieven op en rond de Truiense markt waaronder het opnieuw gestarte Sint-Truiden by Lights seizoen, zijn er horecazaken rond de kerktoren die het bij hen zullen doen spoken tot voorbij middernacht. Een samenwerking die “opstaat uit de doden” met een Mexicaans tintje als thema voor heel wat sfeer en aankleding. Cosmocafé en het recent geopende Saint Street zullen de spits afbijten met onder andere speciale gerechten en cocktails vanaf vrijdagmiddag.

Halloween feestweekend
De beentjes en overige knoken kunnen eveneens losgegooid worden met de resident dj’s, “gezellig” griezelig gegarandeerd om het leven in het centrum te onderstrepen. Gelukkig voor sommigen is de daaropvolgende maandag geen werkdag…

Cosmocafé en Saint Street bundelen de krachten
Uitbaters Thierry (Saint Street) en Jerome (Cosmocafé) communiceren hun actie samen: “We zijn twee zaken die al eens zot kunnen doen. We zien er naar uit om er komend weekend een lap op te geven, te beginnen op vrijdag.”