Truineer Nieuws melden?

Freddy Wilsens overleden

We vernemen het overlijden van Freddy Wilsens, een man die ze in onze regio zeker kennen als de voorzitter van de Raad van Beheer van KVK Wellen, de club die hem na aan het hart lag. Team Truineer wenst zijn naasten en familie veel sterkte toe en betuigt hen zijn innige deelneming.

© KVK Wellen

Bericht van KVK Wellen

Wij vernemen het overlijden van onze goede vriend en voorzitter van de Raad van Bestuur; de heer Freddy Wilsens. Gedurende vele decennia was Jean-Frederic Wilsens één van de drijvende krachten achter KVK Wellen.

Verliezen stond niet in zijn woordenboek en zijn sportieve doelstellingen waren altijd ambitieus; dat heeft menig trainer mogen ervaren. Hij was de bezieler van het nieuwe A-veld (huidige kunstgrasveld) en heeft mee geijverd voor de uitbreiding/regularisatie van onze sportvelden. Ook in de laatste jaren, toen zijn gezondheid het wat naliet, bleef hij strijdvaardig en altijd het beste wensend voor de KVK.

Wij verliezen met Freddy niet alleen een trouwe supporter en goede vriend maar ook één van de bezielers van het voetbal in Wellen.

Via deze weg wensen wij familie en vrienden veel sterkte toe met dit zware verlies.

We gaan je missen Freddy !