Feestelijke opening ‘Het Binnenhof’

Op vrijdag 29 oktober zet het lokaal dienstencentrum ‘Het Binnenhof’, Binnenhof 10/1, de deuren open voor een feestelijk inloop- en kennismakingsmoment. Om 14u is er de officiële opening en inhuldiging van het dienstencentrum, samen met lokale partners en pers.

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst FEESTELIJKE OPENING LDC HET BINNENHOF ledereen van harte welkom! 29 OKTOBER 2021 14 UUR ToT 20 UUR DOORLOPEND BINNENHOF 10/1 SINT-TRUIDEN Om 14 uur verwelkomen we je graag voor de officiële inhuldiging ons gloednieuw dienstencentrum, met aansluitend openingsreceptie inloopnamiddag voor alle geïnteresseerden. Aansluitend zal ook de BARavan boven de doopvont worden gehouden. Kom genieten van koffie en taart bij een streepje live muziek! Ontdek ondertussen onze ouurtwerking en activiteitenaanbod. DENAKKER BINNENHOF WOONZORGCENTRUM DIENSTENCENTRU Truiden

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst We hopen jullie daar te zien! MET GRATIS KOFFIE, TAART EN DRANKJES RANDANIMATIE EN LIVE MUZIEK VAN Totally Soul & Kathleen Smolders Inhuldiging BARavan @u19 Batavan EurepeesLandtoumfonds provincie നന Limburg Û