Truineer Nieuws melden?

Eerste nieuwskrant in bus van sociale woningen

Naar aanleiding van het 100-jarig bestaan krijgen de huurders van 1618 woningen vandaag de eerste ‘Nieuwskrant’ van ‘sociaal wonen Nieuw Sint-Truiden’ in de bus. Het eerste blad bevat een mix aan interessante informatie voor de huurders, maar ook reportages en nieuwigheden. Het lezen waard.

 

Naast het welkomstwoord van directeur Daniëlle Starren en voorzitter Eveline Kevers, worden nieuwe projecten in Nieuwerkerken-Gingelom-Sint-Truiden voorgesteld. Maar meest opvallend zijn enkele menselijke verhalen zoals dat van eeuwelinge Irma en van huisbewaarder Marc, die binnenkort met pensioen gaat en zal opgevolgd worden door Sabine.

Nieuwigheden ook te over… Zo zet ‘sociaal wonen Nieuw Sint-Truiden’ vol in op sociale media, gaat de organisatie op zoek naar talent voor het Festival 100 jaar dat er volgend jaar zit aan te komen en wordt ook de nieuwe huurprijsberekening uitgelegd.

Leesvoer genoeg. Een geslaagde eerste editie van dit blad dat zeker zal gesmaakt worden en de huurders een stuk dichter bij elkaar zal brengen.