Truineer Nieuws melden?

Twee vermisten in onze regio nog steeds spoorloos

Van Marie Van Gompel en Aleksandr Lebedev, die alle twee verdwenen in onze regio, is er nog steeds geen spoor. Vandaar nog eens een oproep. Hier de foto’s en de berichten. Lutgart Van Caekenberghe, die op 2 oktober verdween, is intussen wel terecht.

MARIE VAN GOMPEL

Plaats: Wellen
Leeftijd: 44 jaar
Datum:

Op vrijdag 20 augustus 2021, omstreeks 12.30 uur, verliet de 44-jarige Marie VAN GOMPEL haar woning gelegen Langenakker in Wellen. Sindsdien ontbreekt elk spoor van haar. Haar voertuig werd teruggevonden in het provinciaal domein Nieuwenhove in Sint-Truiden.Marie is 1m63 lang en normaal gebouwd. Ze heeft lang blond haar en bruin-groene ogen. Op het moment van haar verdwijning, droeg zij mogelijks een jeans kleedje zonder mouwen, een grijs jasje en een lichtbruine handtas.Hebt u Marie VAN GOMPEL of haar wagen gezien of weet u waar ze verblijft, neem dan contact op met de speurders.

ALEKSANDR LEBEDEV

Plaats: Zoutleeuw
Leeftijd; 68 jaar
Datum:

Op woensdag 29 september 2021, omstreeks 16.40 uur, werd de 68-jarige Aleksandr LEBEDEV voor het laatst gezien op de Zoutleeuwsesteenweg in Zoutleeuw. Hij wandelde in de richting van het centrum van Zoutleeuw. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem. Aleksandr is ongeveer 1m80 lang en normaal gebouwd. Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een donkerblauwe T-shirt met wit opschrift, een donkerblauwe short met witte bloemen, grijze kousen, zwarte, gesloten slippers en een pet. Aleksandr kan verward overkomen en heeft dringende medische zorgen nodig.

Heeft u meer informatie over deze zaken
Laat het weten via dit tipformulier of via het gratis nummer 0800/30 300.
Voor getuigenissen vanuit het buitenland, gelieve het nummer 0032 2 554 44 88 te vormen
U kan getuigen via opsporingen@police.belgium.eu.
U kan het bericht nalezen op www.politie.be.