De Halfjassen op de planken met ‘De Doorlichting’

27 november trappen De Halfjassen hun toneelseizoen af met ‘De Doorlichting’, een een blijspel van Piet van Compernolle. De regie is in handen van Patrik De Wolf en Rik Walschot. Zij worden bijgestaan door een batterij aan spelers.

Toneelgroep De Halfjassen brengt dit jaar een blijspel van Piet van Compernolle. Bij De Doorlichting kijken we binnen bij Basisschool De Boomgaard, in Sint-Truiden, op de dag van hun doorlichting. De onderwijsinspectie komt langs en de jonge directrice Carla loopt er wat zenuwachtig bij. Gelukkig kan ze rekenen op de steun van haar rechterhand Veerle en haar enthousiaste team van ervaren (Eddy, Maria en Luc) en minder ervaren leerkrachten (Kelly en Jelle). Ook poetsvrouw Heidi geeft steeds het beste van zichzelf. Maar dan gaat de telefoon… Veerle is ziek en de twee vreemd geklede inspecteurs staan al voor de deur!
De regie van De Doorlichting is in handen van Patrik De Wolf en Rik Walschot. Zij worden bijgestaan door een batterij aan spelers. Dit jaar kan je Marc Thonissen, Els Leemans/Denayer, Gunter Van Stappen, Gabby Dupain, Isabelle Bessemans, Eric Leemans, Nick Hendrix, Goele Istas, Stefanie Knaepen, Yolande Thoelen en Natascha Clerinx aan het werk zien.
De voorstellingen vinden plaats op volgende data:
  • Zaterdag 27 november 20u
  • Zondag 28 november 15u
  • Vrijdag 3 december 20u
  • Zaterdag 4 december 20u
  • Vrijdag 10 december 20u
  • Zaterdag 11 december 20u

Tickets kan je bestellen via één van de spelers, telefonisch/sms via 0494/58 04 59 of via gunter.vanstappen@gmail.com.
Een ticket kost 8 euro en de voorstellingen gaan door in de Parochiezaal van Sint-Martinus, Beekstraat 12, 3800 Sint-Truiden.