De Blauwe Vogel organiseert receptie voor Belgische delegatie in Dubai

Het team van De Blauwe Vogel mag terecht fier zijn. In Dubai mochten ze de receptie organiseren voor de delegatie van de Vlaamse president Jan Jambon. Deze ging door in het iconische Atlantis hotel, waar het reisagentschap kind aan huis is. Het werd een leuk netwerkmoment tussen Vlaamse ondernemers en Emirati.

© FB De Blauwe Vogel
Mededeling van De Blauwe Vogel
Meer dan 450 ondernemers zijn er deze week via onze diensten. Het is namelijk de “ Vlaamse week “ van de wereldtentoonstelling, de expo. We zijn erg trots op deze prestatie. Het is niet evident om zo een grote en belangrijke opdracht te mogen realiseren.
Wekelijks, het jaar rond, verwelkomen we 150 Blauwe Vogeltjes in Dubai. Scores van deze reis zijn telkens bijzonder hoog. Wil je nog graag de expo bezoeken ? Er zijn nog enkele data beschikbaar.