Truineer Nieuws melden?

City Lounge Saint Street opent op 16 oktober

Saint Street opent op 16 oktober  in het voormalig pand Century. Deze ‘hybride’ citylounge, in twee levels, zal een nieuwe wind doen  waaien op de Grote Markt en een aanwinst zijn voor Haspengouw. Een toelichting door zaakvoerder Thierry Jacobs.

“Ons gloednieuw concept, Saint Street, opent op 16 oktober”, zegt een fiere zaakvoerder Thierry  Jacobs. “De afgelopen twee jaar heeft corona ons tijd gegeven om het oude pand naast de gekende  zaak ‘Pacific’ om te turnen tot een hip en nieuw hybride horecaconcept op twee levels. Een  investering met ambitie in bijzondere tijden. ‘Saint Street, citylounge’ zal een nieuwe wind doen  waaien op de Grote Markt en een aanwinst zijn voor Haspengouw. 

Hybride concept zoals je nooit eerder ervaren hebt  

Thierry Jacobs is niet aan zijn proefstuk toe in de horeca. Eerder blies hij de bekende horeca  aangelegenheid Pacific nieuw leven in. Nu zet hij, met Saint Street als buur, iets nieuws in de markt. “Een  horecazaak moet qua sfeerbeleving meeleven met de dag, de momenten in de week en met de noden van  onze bezoekers. Daarom noemen we deze ‘citylounge’ een hybrideconcept. Overdag een hippe lounge waar  iedereen welkom is en ‘s avonds groeit het uit tot dé bruisende place to be.  

Saint Street brengt een nightlife experience zoals je die nog nooit eerder hebt ervaren. Stoelen maken  plaats voor ambiance en je kan losgaan op onze dansvloer met de dikste beats van lokale dj’s.”  Hier zal iedereen zich thuisvoelen, van jong tot jong-van-geest, van ‘dagmussen’ tot ‘nachtraven’.  

Ongezien op de Grote Markt, in twee levels!  

Sint-Truiden is een levende stad zowel overdag als in de late uurtjes. Zo zal Saint Street even levendig zijn. Enerzijds zal het dagprogramma van Saint Street er anders uitzien dan het avondprogramma en anderzijds  zal je hier ook twee verdiepingen terugvinden waar heel wat te ontdekken is.  

Level ‘Ground Floor’: een hybride citylounge, overdag en ’s avonds 

Saint Street zal een nieuwe beleving toevoegen aan de horeca op de Grote Markt van Sint-Truiden. Vanaf  12 uur kan je hier terecht voor een lekker drankje in een hippe loungebar. Daarnaast is de ‘streetfood  kitchen’ doorlopend geopend van 12u00 tot 02u00. We serveren bitesize gerechtjes zoals pulled pork  burgers, rigatone pasta, ‘hillbilly fries’ en dishes to share. Vrijdag- en zaterdagavond zullen ook regelmatig  lokale talenten achter de dj-set plaatsnemen. Avonden zullen afwisselen tussen commerciële-, dance en  R&B muziek. Er zal altijd wat te beleven zijn: wat te denken van een afterwork elke 1ste woensdag van de  maand, een karaoke elke 2de donderdag van de maand en elke 3de vrijdag kan je volledig uit je dak gaan  met de foutste platen van de afgelopen jaren. De muziek zal afwisselen tussen commercieel, dance en R&B.  Saint Street is de one-stop shop voor een onvergetelijk avondje uit.  

Level ‘Up’: ‘Game Floor’ en ‘Meeting Room’ met zicht op de Grote Markt  

Letterlijk een ‘level’ hoger bevindt zich onze ‘Game Floor’. In deze unieke ruimtes kan je komen poolen,  kickeren, dartsen en tafeltennissen in een lounge sfeer. Feeling lucky? Waag je kans op de bingo’s en de  slotmachine.  

Daarnaast beschikt Saint Street over een ruime meeting room met een prachtig uitzicht over de Truiense  Grote Markt. Hier kan men in alle rust vergaderen met de nodige horeca en catering ondersteuning, zelfs  VIP arrangementen zijn mogelijk.  

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon

Digital bracelet en business formules  

Saint Street staat te popelen om open te gaan. Natuurlijk houden we ons aan alle nodige veiligheids- en  gezondheidsvoorschriften die worden opgelegd. We investeren in een een uniek inkom- en  registratiesysteem. Met onze ‘digital bracelet’ registreer je je met je ID. Zo heb je niet alleen een veilige  toegang maar kan je dit ook gebruiken als betaalmiddel. Via je smartphone kan je steeds budget opladen en  heb je geen cash meer nodig. “Elke crisis is een opportuniteit voor nieuwe concepten. Daarom hebben we  de coronaperiode aangewend om Sint Truiden een nieuw concept te geven met nieuwigheden die komen  van Tomorrowland en die we nu toepassen in de horeca.”, zegt Thierry, de uitbater met ambitie.  

Ook naar het bedrijfsleven wordt gekeken. Er worden heel wat formules aangeboden waar bedrijven hun  gading in kunnen vinden voor hun meetings, personeelsfeest, productpresentatie of incentives.  “Onze meeting room met bijhorende ‘Game Floor’ is geïnspireerd op de Google-filosofie en ook apart te  reserveren. Een eigen afterwork voor je bedrijf of een bedrijfsdiner met productvoorstelling in Pacific en  aansluitende party in Saint Street behoort tot de mogelijkheden. Bedrijven zien we altijd als partners  waarmee we graag meedenken. We zorgen steeds voor maatwerk.” besluit Thierry Jacobs.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.