Cissé vervoegt staf van STVV

De 49-jarige Laminé Cissé vervoegt de staf van STVV. Hij  werkte eerder  al geruime tijd samen met de hoofdcoach, Bernd Hollerbach. Als ex-profspeler, voornamelijk in Duitsland en als Senegalees international, zal de voormalige rechtsback zijn ervaring gebruiken om het team verder te versterken.

.

“Ik ken Lamine sinds 2014. Hij was destijds een zeer goede speler en heeft een grote tactische kennis. Samen hebben we grote successen geboekt, met name bij Moeskroen.”, aldus coach Hollerbach.

“De trainer belde mij en vroeg of ik wilde komen helpen. Ik twijfelde geen seconde. Ik ben erg blij dat ik het team kan komen helpen met mijn ervaring, vooral aan de verdedigende kant”, verklaarde Lamine Cissé.

Samen met Dennis Schmitt, Sil Rouvrois, Jurgen De Braekeleer en Yasuaki Osato, zal Cissé zowel team- als individuele trainingen ondersteunen