Geitenbok zoekt baasje

Opvallende oproep vanuit Gingelom. Is er iemand een geit kwijt regio Nieuwstraat in Borlo? Het gaat om een zwart/witte bok met een ketting en daaraan een touw van 20 meter rond de hals. Is dit jou bok? Of weet je van wie de bok is? Gelieve contact op te nemen met Animal Rescue Service VZW of de Lokale Politie Sint-Truiden-Gingelom-Nieuwerkerken

Bericht van ARS

Vanmorgen kregen we een telefoontje via de Lokale Politie Sint-Truiden-Gingelom-Nieuwerkerken voor een inbraak heterdaad en wij moesten de dader arresteren 😬
De dader liep rond met een ketting rond de hals met daaraan een slot, een karabijnhaak en een touw van een 20m lang.. Een buurvrouw kon de dader verschalken door het touw snel ergens vast te maken! 🙏🏼
We haalde deze deugeniet dan ook op en zijn nu opzoek naar de eigenaar van de onruststoker! Kent iemand deze bok of ken je de eigenaar? Gelieve contact met ons of de politie op te nemen aub!
Hij werd gevonden in de Nieuwstraat te Borlo (Gingelom) en zal vermoedelijk van niet ver uit de buurt zijn!