Truineer Nieuws melden?

BMW Davo organiseert fiscale ontbijtmeetings

Bij BMW Davo in Sint-Truiden staan ze niet stil: “De regering heeft een aantal fiscale maatregelen aangekondigd die een belangrijke impact hebben op de werkelijke kost van bedrijfswagens. We ontvangen hierover erg veel vragen van onze professionele bedrijfsklanten. Daarom organiseren we ontbijtmeetings om deze maatregelen aan de hand van praktische voorbeelden te verduidelijken. Maar vooral ook hoe we op deze wetgeving kunnen anticiperen en zo toekomstige fiscale verrassingen te voorkomen (en dus geld kunnen besparen!). Schrijf u nu in op komende ontbijtmeetings die gratis zijn.”

© DAVO Sint-Truiden

Deze gaan door in de BMW-concessie DAVO te Sint-Truiden op:

❏ Maandag 11 oktober 2021

❏ Dinsdag 19 oktober 2021

❏ Donderdag 4 november 2021

Aanvangsuur: 9u00 Einde: uiterlijk 10u30

The place to be: BMW DAVO, Spookvliegerlaan 1131, 3800 Sint-Truiden. Inschrijven via deze link.
Johan Boelen, fleetmanager groep DAVO, gsm 0475-860743