Truineer Nieuws melden?

Zepperen-Brustem moet draw toestaan, Sporting Aalst weer onderuit

De topper tussen Zepperen-Brustem en Schoonbeek-Beverst in 1ste provinciale leidde leverde een spektakelstuk op dat eindigde op 3-3. Sporting Aalst ging dan weer met stevige cijfers onderuit, thuis tegen Linkhout.

Zepperen-Brustem – Schoonbeelk Beverst

Drie keer kroop Zepperen-Brustem op voorsprong tegen leider Schoonbeek-Beverst, evenveel keer lukte de bezoekers de gelijkmaker. 3-3 dus, een uitslag waarbij geen van beide ploegen eigenlijk veel mee opschiet. Uiteindelijk waren de toeschouwers wel de winnaars

Doelpunten: 2′ Yoni Buyens (1-0), 37′ Sven Sleypen (1-1), 50′ Nijaz Ibricic (2-1), 70′ Di-Livio Jungschlieger (2-2), 80′ Niyaz Ibricic (3-2), 86′ Jordi Nijs (3-3)

Sporting Aalst – W.S. Linkhout

Aalst gaat een bijzonder moeilijk seizoen tegemoet. Dat is de enige conclusie die we kunnen trekken na alweer een zware nederlaag, nu thuis tegen Linkhout. Inbtussen us het al de vierde opdoffer daar op rij.

Doelpunten: 10′ Kenneth Vanderheyden (0-1), 52′ Bram Marien (0-2), 83′ Dries Cuppens (0*3)